De rode draad in mijn leven is altijd het helpen van mensen geweest en ze ondersteunen waar ik kan. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de mens en zijn eigenheid. Ik heb altijd al meer willen weten over het menselijke brein.

Een beroep in het sociaal domein als Social Worker was daarom ook altijd voor mij weggelegd. Mijn werk is mijn passie. Ik vind het een intrigerend en mooi proces om te zien hoe we gedurende het behandeltraject een samenwerkingsverband aangaan waarbij we samen onderzoeken wat er speelt en hoe we verder de behandeling vormgeven. Ik geloof sterk in het vergroten van je eigen veerkracht en het weer leren vertrouwen op je eigen kunnen.

Ik dacht lange tijd dat ik het allemaal alleen moest oplossen en was vooral aan het overleven. Door ademhalingstechnieken, het gebed, mijn geloof en mindfulness kon ik weer verbinden met mezelf en wat er voor mij nou echt toe doet. Zo ontstond mijn liefde voor dit vak en mijn passie om een ander te laten ervaren wat ik heb ervaren. Door juist stil te staan bij jouw gevoelens en gedachten, kom je tot de kern van wie je eigenlijk wil zijn en daar vind je de mooie lichtpuntjes die jij nodig hebt om weer tot bloei te komen. Door de pijn en verdriet ruimte te geven en te leren dat het er mag zijn, omdat het onderdeel is van het leven ontstaat er ruimte en meer licht in het leven. Dit geef ik graag door aan de mensen om mij heen en zeker ook aan mijn cliënten. Ik voel me gezegend dat ik de vrouwen mag helpen die op mijn pad komen. Het geeft mij voldoening om te zien hoe deze prachtige vrouwen weer tot bloei komen en gaan voelen dat ook zij er mogen zijn. Je moet het zelf doen, maar zeker niet alleen!

Mijn missie en visie

Dat iedere vrouw zichzelf mag zijn en niemand meer in stilte hoeft te lijden.

Dát is mijn streven; jou de handvaten geven voor een leven vol (zelf)liefde, eigenwaarde, vertrouwen en geluk.

In mijn sessies herinner ik je hier aan en gaan we aan de slag met jouw hulpvraag en tillen we jouw mindset naar een hoger niveau.

Ik ben van mening dat de gelukkigste persoon diegene is met de gelukkigste gedachten. Ik weet uit ervaring dat het makkelijker gezegd is dan gedaan. Echter leer ik je om gedachten die niet wenselijk zijn om te zetten en/of te parkeren. Zelfzorg en zelfliefde zijn hierin essentieel. Ja! zeggen tegen jezelf en Nee! zeggen tegen een ander vinden nog heel veel vrouwen moeilijk. Van aard zijn wij vrouwen zorgzaam, maar dat wil niet zeggen dat jij niet belangrijk genoeg bent om niet op nummer 1 te staan en goed voor jezelf te zorgen. Ik kijk niet alleen naar je klachten, maar ook naar de manier waarop jij met je klachten omgaat. 

Elke vrouw is welkom bij mij.

De krachtige en moedige vrouw die zoekende is. De vrouw die kampt met belemmeringen, negatieve gedachten, stress en een negatief zelfbeeld. De vrouw die ondanks alles blijft doorgaan en die opzoek is naar haar eigen authentieke Ik. De vrouw die richting wil geven aan haar eigen leven zonder de verwachtingen van een ander.

''Ik ben Samira zo dankbaar en ik blijf haar tips dagelijks gebruiken om verder te komen daar waar ik een paar maanden geleden niet dacht te komen.

In mijn kindertijd is er een hardnekkige angst ontwikkeld bij mij die ik jarenlang heb verdrongen. Door een ongeval is de angst weer aangewakkerd en ben ik mij gaan isoleren. Van de ene na de andere psycholoog, maar tevergeefs. Tot Samira op mijn pad kwam. Haar technieken spreken mij enorm aan en haar tips hebben mij geholpen om de eerste stappen in de buitenwereld te zetten. Inmiddels heb ik de 3e sessie al geboekt en raad ik dit iedereen aan.
Naziha
Scroll naar boven