Contractvrij

Ik werk contractvrij. De verzekeraar heeft bij mij geen inspraak in de vorm en duur van de behandeling en heeft geen inzage in je dossier.

Vertrouwelijk

Dit houdt het onafhankelijk en vertrouwelijk. Op deze manier kunnen wij samen geheel zelf bepalen hoe je behandeling eruit ziet.

Persoonlijk

Bij mij staat een persoonlijke en doelgerichte benadering zeer hoog in het vaandel en de privacy is absoluut gewaarborgd.

Doelgericht

Ontdek wat jij echt belangrijk vindt en waar jij energie uit haalt. Leer weer te genieten van de kleine dingen in het leven en leef naar jouw waarden.

Onafhankelijk en vertrouwelijk

Geheel vrijblijvend kijken we samen of we een match zijn. Het is uiterst belangrijk dat het een fijne en veilig gevoel teweeg brengt en dat jij je op je gemak voelt. Ik werk contractvrij. De verzekeraar heeft bij mij geen inspraak in de vorm en duur van de behandeling en heeft geen inzage in je dossier. Dit houdt het onafhankelijk en vertrouwelijk. Op deze manier kunnen wij samen geheel zelf bepalen hoe je behandeling eruit ziet.

Het behandeltraject wordt specifiek op jou afgestemd en niet door de verplicht te stellen diagnose. Daarnaast blijft er voor mij meer tijd over voor direct contact met jou.

Naast de standaard vergoedingsmogelijkheden door je zorgverzekeraar zijn er vaak nog andere manieren om (een deel van) de kosten van de behandeling terug te krijgen.

Vergoeding door je werkgever

Werkgevers zijn steeds vaker bereid om bij te dragen aan de behandeling van je klachten.

De behandeling bij Praktijk Mira Femme richt zich namelijk op je ontwikkeling en mentale gemoedstoestand, het voorkomen van werkuitval (preventie) en het zo kort mogelijk laten duren van ziekteverzuim (herstel) valt hier ook onder. Je werkgever heeft vaak verschillende mogelijkheden om hier een bedrag voor vrij te maken. Bespreek het eens met je werkgever.

Belastingaftrek

Het is in bepaalde gevallen mogelijk de kosten van de behandeling op te geven bij je belastingaangifte. Dit geldt voor zowel particulieren als zelfstandig ondernemers. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot aftrekposten voor particulieren als zelfstandig ondernemers verwijs ik je naar de website van de belastingdienst.

Bovenstaand zijn als service enkele mogelijkheden tot vergoeding genoemd.

Praktijk Mira Femme is echter niet verantwoordelijk voor de actualiteit en juistheid van deze informatie. Vergoeding van de kosten van de behandeling is altijd voor je eigen verantwoordelijkheid. Ik adviseer je dan ook om je vooraf goed te laten informeren. 

Mocht je minder draagkracht hebben, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afmeldingen

Indien je verhinderd bent om op de afspraak te komen, dan verzoek ik je om je afmelding minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Zo heb ik nog de mogelijkheid om iemand anders je tijdblok aan te bieden.

Krijg ik helemaal geen afmelding van je (no show) of pas op het laatste moment? Dan ben ik genoodzaakt om de geplande tijd wel deels bij je in rekening te brengen.

Het afzeggen van een afspraak kan via:

Telefoon (voicemail), SMS, Whatsapp en Email.

Kennismakingsgesprek

Na een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek volgt het intakegesprek en wordt er een behandelplan opgesteld.

De gesprekken duren één uur of 3 kwartier (afhankelijk van welk pakket je afneemt) en vinden in overleg wekelijks of tweewekelijks plaats. Regelmatig wordt het plan geëvalueerd en de voortgang besproken.

Bij mij staat een persoonlijke en doelgerichte benadering zeer hoog in het vaandel en de privacy is absoluut gewaarborgd. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig en de klachten of problemen worden niet bij een verzekeraar gemeld. Mocht een huisarts u hebben doorverwezen, dan zal er alleen een terugkoppeling plaatsvinden als u daar uitdrukkelijk zelf om vraagt. Verder is er momenteel geen wachtlijst. 

Scroll naar boven